RETOURFORMULIER AANVRAGEN

  VERZENDEN

  Op al onze kunst hanteren wij 100% tevredenheidsgaraintie. Mocht er tijdens de verzending schade aan het kunstwerk optreden, dan is dat risico voor Wllart. Kijk daarom altijd goed of de verpakking is beschadigd , maak meteen foto’s en neem in dit geval direct contact met ons op. Wij komen met een gepaste oplossing.

  RETOURNEREN

  Wanneer je een artikel wilt retourneren, kan je per mail contact met ons opnemen. Je ontvangt dan een retourformulier. Zodra wij het retourformulier in goede orde hebben ontvangen, kan je de bestelling op eigen kosten retourneren naar Mercatorweg 18, 6827 DC te Arnhem.

  De retour wordt door ons op beschadigingen en de originele verpakking gecontroleerd bij aankomst. Bij plexiglas arts dient de folie aan voorzijde nog aanwezig te zijn. Bij akkoord wordt het bedrag minus €25,00 bezorgkosten per art op de bij ons bekende bankrekening teruggestort.

  Een product retourneren kan binnen 2 weken volgens het herroepingsrecht.

  CONTACT

  Bel: 026-3641196
  Direct antwoord

  Mail: info@wllart.nl
  Antwoord binnen 2 uur

  Chat met ons
  Antwoord binnen 5 min.

  Bezoek ons
  Mercatorweg 18
  6827 DC Arnhem

  En nog vragen of opmerkingen?

  Neem dan contact met ons op. Via mail kunnen wij al je vragen beantwoorden. Uiteraard mag je ook “gewoon” bellen, lekker persoonlijk en zeker zo leuk!